• Nishani: 300 mijë shqiptarë aplikuan për t’u larguar nga vendi në 2016
  • Bypassi i Vlorës dhe i Fierit duhet të rifillonin punimet në prill
  • Petrit Vasili: Kryeministri dhe qeveria e tij ka mbledhur 100 milionë euro më pak nga plani që ka bërë po vetë në vitin 2017
  • Xhafaj: 2017-a, me numrin më të ulët të vrasjeve në 27 vite
  • Rama: Shqipëria shpenzon dy përqind të prodhimit kombëtar për mbrojtje
  • Përgjigje më shumë se e vonuar
  • Gjiknuri: Përmbytjet e nën Shkodrës në mars nuk u shkaktuan nga hapja e digave por nga reshjet e shiut
  • Albana Vokshi: Prej tre ditësh në QSUT nuk bëhen analiza
  • Veliaj: Kisha Katolike na u bashkua në Ditën e Tokës me mbjelljen e një peme simbolike