• Ahmetaj: Mbi 3500 kompani janë hapur në janar dhe shkurt, madje edhe të huaja
  • Erion Veliaj: Tirana ka ujin më të lirë se qytetet kryesore të Shqipërisë
  • Shpërblimi i fundvitit për familjet me ndihmë ekonomike në Has
  • Korrigjim lajmi
  • Drejtori i Aviacionit Civil: Në 4 vite numri i turistëve që udhëtuan me charter u rrit me 650%
  • Vox Pop – Niveli i punësimit sipas qytetarëve
  • Alibeaj: Dënimi minimal për ekstradim është 4 muaj
  • Qendra Kombëtare e Biznesit nuk përjashton as gazetarët nga pagesa për të marrë informacion
  • Rama: 613 kilogramët e kokainës u kapën pa bashkëpunimin e ndërkombëtarëve