thumane

  • Kur do të jetë dimri i fundit në çadra për banorët e Thumanës?
  • Kur do nisë puna për 3000 banesat individuale?
  • 20 pyetjet pa përgjigje për Ministrinë e Rindërtimit
  • Fatkeqësia nga tërmeti dhe nga zvarritja e rindërtimit
  • Thumanë, në vend të kantiereve, grumbuj inertesh
  • Thumana gjatë pandemisë, si mund të mbijetojnë njerëzit në këto kushte?
  • Kryeministri Rama: Pako me ushqime ka shkuar në të gjitha familjet në çadra
  • Rama: Plani për rindërtimin as nuk shtyhet e as nuk ndryshon…
  • Lulzim Basha: Asnjë i arrestuar për 24 jetët e humbura në Thumanë