teatri kombetar

  • Veliaj: Teatrin Kombëtar do ta bëjmë me kredi, jo nga Buxheti i Shtetit
  • Veliaj: Brenda verës detajohet projekti, negociohet kredia dhe në shtator nis ndërtimi i Teatrit Kombëtar
  • Projekti i dhuruar për Teatrin Kombëtar, i pazbatueshëm, 500 mijë euro për të riun
  • Lleshaj “përgënjeshtron” Kryeministrin për praninë e forcave RENEA në territorin e Teatrit Kombëtar
  • Çfarë e kushtëzon planin për ndërtimin e kullave pas Teatrit Kombëtar?
  • Dikur edhe kryeministri Rama planifikonte restaurimin e Teatrit Kombëtar
  • A po shkelen të drejtat e njeriut nën justifikimin e “Covid-19”?
  • Planet “e vjetra” për Teatrin e ri dhe si u përdor Piramida në këto 20 vite
  • Veliaj: Presidenti bëri hile, çështja e Teatrit Kombëtar duhej të paraqitej në Gjykatën Administrative