rama

  • Premtime vetëm në letër për pikë të përbashkët doganore Maqedoni e Veriut – Shqipëri
  • Akuzat e ndërsjella politike, shifrat reale të borxhit publik dhe 4 P-të
  • Shtrenjtimi i biletës së transportit ndërqytetas, thyhet “ndalimi kategorik” i qeverisë
  • Mohohet paketa e tretë për biznesin e vogël
  • A është e vërtetë rritja e pagave me 15% për mësuesit
  • Sa të papunë shkaktoi pandemia sipas kryeministrit?
  • Para-fushata e Bashës dhe Ramës për ekonominë dhe pikëpyetjet për përmbushjen e premtimeve
  • Rindërtimi i shtëpive në Maminas, ankesa për reduktim të sipërfaqes së banimit
  • A mund të ishte parandaluar kriza në Kakavijë?