rama

  • Rama: Legalizimi i kanabisit mjekësor miratohet brenda këtij sesioni Parlamentar
  • A duhen kryer aksionet e IKMT në kulmin e sezonit turistik?
  • Laçi pa spital pas tërmetit, pacientët në “dorën e Zotit”
  • Lleshaj “përgënjeshtron” Kryeministrin për praninë e forcave RENEA në territorin e Teatrit Kombëtar
  • Rama: Me Maqedoninë kemi numrin më të madh të marrëveshjeve
  • Të pavërtetat e kryeministrit Rama në komunikimin për vijimin e “Fazës II” të hapjes si pasojë e “Covid-19”
  • A është amnistia fiskale “thikë me dy presa” dhe a do ketë një “fat” ndryshe nga nisma e vitit 2011?
  • Rama: Kostot e riatdhesimit përmes “Air Albania” do i mbulojë vetë kompania
  • Dështon për të dytën herë publikimi i planit të ndihmës për punëtorët “në të zezë”!