rama

  • Rama: Nuk do të ketë antena 5G në Shqipëri
  • Rama: “Hapja” e vendit do shoqërohet me ndryshime në Kodin Rrugor
  • A u rritën eksportet e produkteve bujqësore gjatë muajit mars?
  • Rama: Brenda 24 orëve, propozim për shpërblim punëtorëve informalë që denoncojnë punëdhënësin
  • Kryeministri Rama “thyen” për herën e dytë premtimin për publikimin e planit konkret të riatdhesimit
  • “Mbajtja e maskave”, as autoritetet dhe institucionet ndërkombëtare të shëndetit s’janë në një mendje
  • Rama: Plani për rindërtimin as nuk shtyhet e as nuk ndryshon…
  • Rama: Brenda 24 orëve, plan konkret për mënyrën se si do trajtohen kërkesat për të hyrë në vend
  • SPAK “rrëzon” legjitimitetin e Aktit Normativ “Anti-KÇK”