pandemi

  • Shqipëria ka gjysmën e mjekëve që ka RMV dhe dyfishin e vdekjeve në radhët tyre, gjatë pandemisë
  • Në RMV ka nisur aplikimi i testeve të shpejta për Sars-Cov-2, Shqipëria “pret” 2021-in
  • Manastirliu: Kemi ende kapacitete të lira…
  • Pandemia dhe biznesi i kanabisit në Shqipëri
  • Testet e shpejta për Covid-19, deklarata në kronologji, por pa rezultate konkrete
  • Bashkia Elbasan, parkim publik me pagesë në kohë pandemie
  • Gjashtë muaj pandemi, shumë pikëpyetje dhe refuzim ligji nga “shëndetësia”
  • A pati nevojë bujqësia për paketë ndihmëse ekonomike?
  • “Mjekët popullorë”, mitet dhe dilemat që po shoqërojnë pandeminë “Covid-19”