pandemi

  • Erisa Xhixho: Gratë më të prekura nga kriza ekonomike
  • A mund të ishte parandaluar kriza në Kakavijë?
  • Borxhet, pandemia apo rindërtimi
  • Respiratorët dhe shifrat që nuk përputhen me deklarimet
  • Zero transparencë për 324 milionë lekët e shpenzuara nga Ministria e Shëndetësisë për Covid-19
  • Shqipëria e 12-a në Europë për të infektuarit me Covid-19, e fundit për numrin e testeve
  • Kush përgjigjet për refugjatët e paligjshëm nga Lindja e Mesme në Tiranë?
  • Dështon për të dytën herë publikimi i planit të ndihmës për punëtorët “në të zezë”!
  • 10 pyetjet më të zakonshme mbi koronavirusin sipas BBC