ministria e shendetesise

  • Manastirliu: Katër qendra shëndetësorë në Tiranë do ofrojnë shërbim ditë-natë
  • Kush i ndëshkon politikanët që shkelin rregullat anti-Covid?
  • Gjashtë muaj pandemi, shumë pikëpyetje dhe refuzim ligji nga “shëndetësia”
  • Testimi serologjik dhe paqartësitë mbi shtrirjen e procesit
  • Respiratorët dhe shifrat që nuk përputhen me deklarimet
  • E drejta për informim vështirësohet gjatë pandemisë “COVID-19”
  • Zero transparencë për 324 milionë lekët e shpenzuara nga Ministria e Shëndetësisë për Covid-19
  • “Loja e kungulleshës” me shifrat e testeve serologjike për Covid-19
  • Kush po e “promovon” thyerjen e rregullave për distancimin social…