ministria e shendetesise

  • Veliaj: Po i shërbejmë 25 mijë familjeve në shtëpi
  • Kur hyri Covid-19 në Shqipëri? Shumë teza, asnjë përgjigje
  • PD, Bardhi: Në rajon numri i testeve transparent, në Shqipëri sekret shtetëror
  • Çfarë masash morën burgjet pas shpërthimit të pandemisë “Covid-19”?
  • “Funksionon” ultimatumi dhe kërcënimi me gjobë, mbyllen lokalet në Tiranë
  • Institucionet publike me shërbim në sportele i binden pjesërisht masave për koronavirusin
  • “Testi” 24 orësh para se të mbylleshin lokalet, urdhëri nuk u respektua
  • Nisma e Beqajt në 2020 për paketat e duhanit, ishte në ligj prej 2013-s
  • Mbaruan vaksinat, por jo kërkesat, vaksinohen vetëm ata që “ua mban xhepi”