maqedoni e veriut

  • Shqipëria ka gjysmën e mjekëve që ka RMV dhe dyfishin e vdekjeve në radhët tyre, gjatë pandemisë
  • Premtime vetëm në letër për pikë të përbashkët doganore Maqedoni e Veriut – Shqipëri
  • Në RMV ka nisur aplikimi i testeve të shpejta për Sars-Cov-2, Shqipëria “pret” 2021-in
  • A duhet “fajësuar” Maqedonia e Veriut se penalizoi Shqipërinë për negociatat me BE-në?
  • Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut, në kushte jo të favorshme para 8 qershorit
  • Maqedonia e Veriut, rasti i “raportimit ndërkufitar” të zhytur në mjegullën e pasaktësive