Komiteti Shqiptar i Helsinkit

  • Lumi Gjanica dhe “fasadat” që nuk e fshehin dot ndotjen
  • “Sinjalizuesit” e munguar
  • Reagimi i organizatave mediatike mbi shtyrjen e votimit të paketës anti-shpifje
  • Përmirësimi i kushteve në burgje do të shmangte “dënimin për të dytën herë”