Kanabis

  • Pandemia dhe biznesi i kanabisit në Shqipëri
  • Lleshaj: Gjatë 2020-s është asgjësuar më shumë kanabis se në vitin 2019
  • Rama: Legalizimi i kanabisit mjekësor miratohet brenda këtij sesioni Parlamentar
  • Ç’tregojnë shifrat për Shqipërinë si vend origjine i trafikut të kanabisit
  • Lleshaj: Në 2019 Italia kapi vetëm 1,448 kg kanabis me prejardhje nga Shqipëria
  • Lleshaj: Brenda qershorit duhet të përmbyllet “përpjekja” kundër kultivimit të kanabisit
  • Lleshaj “hapa pas” për kultivimin e kanabisit në vend
  • Covid-19 shton riskun e rritjes së kultivimit të kanabisit në Shqipëri
  • A është legalizimi i kanabisit i domosdoshëm për qëllime mjekësore?