INSTAT

  • Çmimet u rritën në mënyrë abuzive, pavarësisht Aktit Normativ
  • Spahia: 40 për qind më shumë vdekje në Shkodër në raport me një vit më parë
  • A është rendi dhe siguria në Shqipëri “në ditët më të mira” siç ministri i Brendshëm deklaron?
  • A u rritën eksportet e produkteve bujqësore gjatë muajit mars?
  • Sistemi i “brishtë” shëndetësor shqiptar përballë pandemisë “Covid-19”
  • Veliaj, 4 të pavërteta në një argument
  • Çfarë ndodhi me parashikimet e Ahmetajt për “Buxhetin 2019”
  • Rama: 20 mijë italianë punojnë dhe bëjnë biznes në Shqipëri
  • Zv. Ministri i Bujqësisë: Eksportojmë xhinxher e shafran, mbi një milion euro fitim në vit për secilën prej tyre
  • Erion Braçe: 500 mijë shqiptarë të larguar nga vendi nga 2013-ta