INSTAT

  • Rama: 20 mijë italianë punojnë dhe bëjnë biznes në Shqipëri
  • Zv. Ministri i Bujqësisë: Eksportojmë xhinxher e shafran, mbi një milion euro fitim në vit për secilën prej tyre
  • Erion Braçe: 500 mijë shqiptarë të larguar nga vendi nga 2013-ta
  • Dikur 6, sot 1 pak e 2 shumë, shqiptarët ulin drastikisht lindjet; ekspertët shpjegojnë katastrofën që po vjen
  • Orjola Pampuri: Rreth 202.000 shqiptarë të larguar nga vendi, nga janari deri në nëntor të 2018-ës
  • Gjiknuri: Uzina e Ferrokromit Burrel prodhon 36 mijë ton në vit
  • Tritan Shehu: Ndryshon raporti i lindjeve meshkuj/femra, dominojnë abortet selektive
  • Kryemadhi: 450 mijë shqiptarë janë larguar në 5 vitet e fundit
  • Klosi: Vetëm per 10 muaj Shqipërinë e kanë vizituar 6.7 milionë turistë