faktoje

  • Pandemia dhe biznesi i kanabisit në Shqipëri
  • “Verifikimi i fakteve” misioni i përbashkët i “Faktoje” dhe Departamentit te Gazetarisë dhe Komunikimit
  • E drejta për informim vështirësohet gjatë pandemisë “COVID-19”
  • Nisja e transportit ndërqytetas teston fuqitë për mbijetesë të operatorëve
  • Tiranë, ligjërimi i kanabisit mjekësor dhe informaliteti i ekonomisë shqiptare
  • Bilanci i COVID-19 një muaj pas shfaqjes në Shqipëri
  • Dhjetëra mijëra të varfër e të papunë po përballen me karantinën
  • Gjyq në kohën e koronavirusit, gjykata respekton kërkesën e ministres Gjonaj
  • “Faktoje” kërkon gazetarë