faktoje

  • Reagimi i organizatave mediatike mbi shtyrjen e votimit të paketës anti-shpifje
  • “Faktoje”, the first organization in Albania that joins the International Fact-Checking Network
  • “Faktoje”, organizata e parë në Shqipëri që anëtarësohet në Rrjetin Ndërkombëtar të Organizatave Fact-Checking
  • Rreth projektit “Fakte dhe mjedisi”
  • Kush po luan me borxhin publik të Shqipërisë?
  • 1 vit pas miratimit të ndryshimeve në ligj, shkollat plot me pije energjike dhe me sheqer
  • “Beteja” për Kopshtin Botanik, Mazniku përballë Shkencave të Natyrës
  • Shpenzimet për udhëtime të ministrisë pa portofol të Sipërmarrjes
  • Pezullimi i Kardhiq-Delvinë, cili është prioriteti tjetër i ministrisë?