covid-19

  • Çmimet u rritën në mënyrë abuzive, pavarësisht Aktit Normativ
  • A po shkelen të drejtat e njeriut nën justifikimin e “Covid-19”?
  • Spahia: 40 për qind më shumë vdekje në Shkodër në raport me një vit më parë
  • E shtuna në Tiranë, sikur pandemia të mos kishte ekzistuar
  • Disa politikanë “harruan” masat kundër Covid-19, e vërtetojnë e rrjetet e tyre sociale
  • Transporti urban i paralizuar në Tiranë. Përse nuk ndjekim dot modelin e Italisë?
  • Vonesat e procesit të rindërtimit vënë në provë zotimet e kryeministrit Rama
  • Kur hyri Covid-19 në Shqipëri? Shumë teza, asnjë përgjigje
  • Kufizimi i lëvizjes pas orës 17:30, a është i drejtë dhe efektiv?