BallinaPertejZgjedhjetQarku Gjirokastër

Qarku Gjirokastër

Gjirokastra është një nga qarqet me numrin më të ulët të mandateve, me 4 të tilla. Ky numër deputetësh që Gjirokastra çon në Parlament ka mbetur i pandryshuar përgjatë zgjedhjeve nga viti 2013 deri në ditët e sotme. Edhe shpërndarja e mandateve mes partive pjesëmarrëse ka qenë e ekuilibruar, duke ruajtur ekzaktësisht të njëjtat numra, si në vitin 2013 ashtu edhe në vitin 2017. Njëlloj si në qarqet e tjera, edhe këtu ka rënie të numrit të votuesve, respektivisht me 60.210 votues në vitin 2013 dhe 55.337 votues në vitin 2017.

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img