• Zvicra nuk ofron shpërblim për “spiunët e energjisë”
  • Asnjë provë shkencore për vajgurin që shëron çdo sëmundje
  • Uthulla e mollës nuk shmang operacionin e gjunjëve
  • Miss Amerika nuk është fituar nga një transgjinor
  • Vdekja e foshnjës në Australi riciklohet nga portali pas 6 vitesh
  • Karta e Kombeve të Bashkuara nuk legjitimon agresionin rus ndaj Ukrainës
  • Turqia nuk po përgatitet për një sulm ushtarak nga ShBA
  • Russia ‘rikthehet’ në të kaluarën dhe viktimizohet përmes raportimeve të pavërteta
  • EMA nuk ka pohuar uljen e fertilitetit për shkak të vaksinimit