• Keqinterpretimi i studimit për lidhjen e fertilitetit dhe vaksinimit anti-Covid
  • Portalet keqinterpretojnë astronomët për fundin e botës
  • Kosova ka mohuar se ka nisur drone drejt Serbisë
  • Kush gënjen për përfundimin e argjinaturës së lumit Shkumbin?
  • Një vit pas afatit të dhënë, rindërtimi i bashkisë Kurbin ende nuk ka përfunduar
  • Kryeministri Sunak nuk ka hequr mbrojtjen për LGBTQ+
  • Australia nuk po vaksinon popullsinë nga ajri
  • Kujdes përsëri nga keqinterpretimet e masave të kursimeve në Zvicër
  • I nxehti afrikan rriti numrin e vdekjeve gjatë verës