• Hitleri nuk vdiq në Spanjë, dokumenti sekret është falsifikim
  • E vërteta e testamentit të Aleksandrit të Madh, viktimë e keqinformimit
  • Zelenskit dhe Hitleri u vlerësuan nga TIME për kritere krejt të ndryshme
  • Mjekë të rremë këshillojnë shitjen e medikamentit kundër cistitit
  • Presidenti francez nuk u qëllua përsëri me shuplakë
  • OKB nuk bllokon paratë nëpërmjet kartës me gjurmën e karbonit
  • Ujësjellësi në Sinaballaj u ndërtua, por uji nuk është i pijshëm
  • Ministria e Jashtme, përgënjeshtrim i rremë i kërcënimit çek për rikthimin e vizave
  • Irani nuk ka dënuar 15 mijë protestues me vdekje