• Vendimet e nxituara që u morën në emër të “Covid-19”
  • Turizmi në Fier i kushtëzuar nga infrastruktura rrugore
  • Qytetarët shqiptarë u bllokuan nga “Covid-19”, qeveria do paguajë 26 milionë lekë për rimbursimin e gjobave
  • Shqipëria vijon të jetë vendi me më pak investime për shëndetësinë në Rajon
  • Riatdhesimi i shtetasve shqiptarë nga Siria, ende në “vendnumëro”
  • Kush po e “promovon” thyerjen e rregullave për distancimin social…
  • Shqiptarët populli më i varfër në Europë e Ballkan, por me çmimet më të shtrenjta
  • Kushtet dhe të drejtat e refugjatëve në Shqipëri
  • Tuneli i Llogarasë, vepra e cila premtua disa herë, por që vijon të mbetet ende projekt