• Shqiptarët, populli më i varfër në Europë e Ballkan
  • 15 kushtet e Bashkimit Europian për Shqipërinë, as gjysma nuk janë përmbushur
  • Rama: Nuk ka 15 kushte për të shkuar drejt Konferencës së Parë Ndërqeveritare
  • Gazment Bardhi: Kryebashkiaku i Matit, Malaj, është i paligjshëm
  • Lleshaj “hapa pas” për kultivimin e kanabisit në vend
  • Shqipëria, vendi me më pak investime në arsim në rajon
  • Huaja 650 milionë euro, për qeverinë një sukses, për ekspertët me pasoja
  • Balla: Qeveria është duke konsultuar dhe konceptuar një paketë të tretë ekonomike
  • Ervin Bushati: Shqipëria, vendi me më pak vdekje në Europë nga “Covid-19”