• Shqipëria, vendi që i rizgjoi shpresën komunitetit afgan të refugjatëve
  • Përgjigje të vonuara dhe jo shteruese nga Ministria e Shëndetësisë për çadrën e vaksinimit
  • Unifikimi i abetares, nisma ‘e ricikluar’ nga viti 2012
  • Durrës/ Qytetarët ankohen për kushtet e transportit urban dhe mungesën e parkimeve
  • Në Tiranë ‘nuk gjendet’ hapësirë për të vendosur Çadrën e Cirkut
  • Hapet kopshti dhe parashkollori në fshatin Zall Dajt, pas artikullit të Faktoje
  • Ministria e Shëndetësisë, përgjigje të paplotë dhe të vonuar për ‘green pass’
  • Rrëshqitjet e dherave në Gërdec rrezikojnë banesat dhe banorët
  • Ministria e Bujqësisë e pranon, Akademia e barinjve është një cikël trajnimesh