• Rrëshqitjet e dherave në Gërdec rrezikojnë banesat dhe banorët
  • Ministria e Bujqësisë e pranon, Akademia e barinjve është një cikël trajnimesh
  • Në Vorë kanalet kulluese pastrohen pranë autostradës, por jo në brendësi të fshatrave
  • Tekstet shkollore të huazuara nga ‘perëndimi’ nuk mjaftojnë, mësuesit dhe ekspertët tregojnë ku çalon situata
  • Patos, rrugët nëpër fshatra ende presin për investimet e bashkisë
  • Shkollat me lagështirë dhe pa banjo, MASR ia delegon përgjegjësinë Bashkisë Tiranë
  • Dy vite pas tërmetit, asnjë gjurmë nga nisja e punimeve për banesat në Spitallë
  • Nxënësi 3 herë përsëritës i klasës së parë, MASR urdhëron testim të njohurive në shkollat kolektive
  • “Pylli orbital” në Patos, ende një projekt-ide