• Qeveria propagandon fondin për fermerët, por ata po falimentojnë nga shtrenjtimi kostove
  • Banorët refuzojnë ‘ofertën’ e HEC që ka nxjerrë jashtë funksionit mullirin e fshatit Marinaj
  • Anglishtja në klasë të parë premtim i mbajtur, por çfarë thonë prindërit dhe psikologët
  • A u rehabilituan qendrat shëndetësore në periferi, siç u premtua 3 vite më parë?
  • Projekti për qendrën historike të Durrësit, Bashkia asnjë datë për nisjen e punimeve
  • Veliera në Durrës, investimi mbi 800 milionë lekë i mbetur “peng” prej vitesh
  • “Kushtet e jashtëzakonshme” të motit mbyllin shkollat për tri ditë, po gjithë dimrin si ngrohen nxënësit?
  • Përhapja e Covid, deri në fund të dhjetorit u mbyllën 16 shkolla në 9 qarqe të vendit
  • Deputeti i PD Saimir Korreshi: Ke frikë të hysh në spitalin e Lushnjës