• Covid-19 “shkund” transportin ndërqytetas dhe xhepat e qytetarëve
  • Zonat e gjelbra, rikthim i kujdesshëm në normalitet
  • Hapja graduale e aktiviteteve, po transporti urban?
  •  “Paketa e zgjeruar”, bizneset e mëdha dhe ato turistike në përpjekje për të mos falimentuar
  • Pandemia nxori zbuluar digjitalizimin e shkollave
  • Hotelet në Gjirokastër, gati të përshtaten me ‘realitetin e ri’ për të mbijetuar
  • Turizmi nën diktatin e pandemisë
  • Biznesi i vogël: Ku ta çojmë më parë “pagën e luftës”
  • Qytetarët zbatojnë masat, lëvizje sporadike në parqe