Mos u Rrej! Fakto edhe Ti!
Pandemia ka mbërthyer botën. Jeta është në rrezik edhe nga #infodemia! Ndaj sot më shumë se kurrë informimi me fakte ka rëndësi!
#Faktoje së bashku me gazetarë në 6 bashki të vendit, po punojnë ngushtësisht për të verifikuar faktet. Rrugëtimi ynë është i vështirë, por i duhuri. Bëhu edhe ti pjesë e këtij komuniteti!
Bashkoju rrugëtimit tonë, duke ndarë videon dhe këtë tekst.
Beso në fakte!