• Qytetarët zbatojnë masat, lëvizje sporadike në parqe
  • Aeroporti “Nënë Tereza” në “karantinë”
  • “Mbajtja e maskave”, as autoritetet dhe institucionet ndërkombëtare të shëndetit s’janë në një mendje
  • Mite në pandeminë “Covid-19”, nuk ka “teknika” që shërojnë koronavirusin
  • Tregjet ende të mbipopulluara në “orët e lirisë”
  • Turizmi me sytë nga plani i qeverisë për të mbijetuar
  • Kryeministri Rama: Pako me ushqime ka shkuar në të gjitha familjet në çadra
  • Rama: Do shpërndajmë dyfishin e shumës për familjet me ndihmë ekonomike
  • Rama: Plani për rindërtimin as nuk shtyhet e as nuk ndryshon…