Fakto dhe ti! Mos u Rrej!
Sot më shumë se kurrë kemi nevojë për fakte✍
Pandemia e Covid-19 ka pushtuar botën, dhe lajmet e pavërteta shpërndahen me shpejtësi!
Ti mos u rrej🧐
Faktoje, në vazhdimësi të misionit të saj për të luftuar lajmet e rreme, nis sot – në ditën Ndërkombëtare të Verifikimit të Fakteve – fushatën kundër disinformimit.
Edhe ti, mund të bëhesh pjesë e saj ✍
Na ndiqni në faqen tonë te web👉 www.faktoje.al