termeti i 26 nentorit

  • Vetëm 2 banesa të përfunduara në Shijak, nga 50 që premtoi kryebashkiaku Arbana
  • Spiropali: Brenda shtatorit nis ndërtimi i pallateve të reja në Kavajë e Golem
  • Asnjë shtëpi gati për banim në njësinë Gjepalë të Shijakut
  • Vlorë dhe Elbasan, rreth 300 familjet e prekura nga tërmeti, pa dëmshpërblim
  • Borxhet, pandemia apo rindërtimi
  • Kur do nisë puna për 3000 banesat individuale?
  • 20 pyetjet pa përgjigje për Ministrinë e Rindërtimit
  • Fatkeqësia nga tërmeti dhe nga zvarritja e rindërtimit
  • Premtimet i bëri qeveria, ndihmën ua dha Zoti