shqiperi

  • Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut, në kushte jo të favorshme para 8 qershorit
  • Covid-19 shton riskun e rritjes së kultivimit të kanabisit në Shqipëri
  • “Cila dhunë policore?”
  • Transporti urban i paralizuar në Tiranë. Përse nuk ndjekim dot modelin e Italisë?
  • Kur hyri Covid-19 në Shqipëri? Shumë teza, asnjë përgjigje
  • A mund të mbijetojë turizmi vetëm me tregun e brendshëm dhe të rajonit?
  • Ulja e çmimit global të naftës “katapulton” Shqipërinë në vendin e 3-të më të shtrenjtë në botë
  • COVID-19 goditi tregtinë e jashtme të vendit, çfarë thonë shifrat e marsit
  • 98% e shqiptarëve kanë celular, po internet?