rindertimi

  • Borxhet, pandemia apo rindërtimi
  • Veliaj: Brenda javës miratohet edhe lista e dytë me 3,100 përfituesit si pasojë e tërmetit të 26 nëntorit
  • Kur do nisë puna për 3000 banesat individuale?
  • Informacioni i mohuar nga Bashkia Tiranë për rindërtimin
  • Pagesa e granteve dhe ndërtimi i banesave, u premtuan nga Veliaj që në 15 qershor, por ende s’kanë nisur
  • Fatkeqësia nga tërmeti dhe nga zvarritja e rindërtimit
  • Thumanë, në vend të kantiereve, grumbuj inertesh
  • Bashkia Durrës, informacioni për rindërtimin në “karantinë”
  • Vonesat e procesit të rindërtimit vënë në provë zotimet e kryeministrit Rama