rindertimi

  • Bilanci zhgënjyes i Bashkisë Tiranë, vetëm 52 shtëpi të rindërtura nga 870 të premtuara
  • Vonesa, mosrealizime dhe mungesë tranparence me procesin e rindërtimit
  • Afatet e shkelura për rindërtimin e shkollave në Krujë
  • Shkollat e rindërtuara në Durrës hapen pa u përfunduar të gjitha shërbimet
  • 1 vjetori i tërmetit, Kurbini bashkëjeton me gërmadhat dhe premtimet e shkelura për rindërtim
  • Veliaj: Brenda verës detajohet projekti, negociohet kredia dhe në shtator nis ndërtimi i Teatrit Kombëtar
  • Ahmetaj: Në mes të shtatorit banesa e Sefer Gashit do jetë gati
  • Veliaj: Brenda verës nis puna për rindërtimin e “Sami Frashërit”
  • Vlorë dhe Elbasan, rreth 300 familjet e prekura nga tërmeti, pa dëmshpërblim