Partia Demokratike

  • Qytetarët dhe politikanët, gjobitje me dy standarde kur shkelin Aktin Normativ për mbajtjen e maskave
  • Mbi 1 mijë ndërtime në tri vite në Tiranë, 60 për qind e firmave nuk justifikojnë burimet financiare
  • A mund të ishte parandaluar kriza në Kakavijë?
  • A po përdoret ndryshimi i sistemit zgjedhor si fasadë?
  • Reforma zgjedhore, premtimi i pambajtur i gjithë politikës shqiptare
  • Paloka: Vetëm në tre muaj, rritje me 50% e çmimit të ujit në Tiranë
  • Ahmetaj: E mbyllëm mandatin e parë me 660 mijë vende pune
  • Basha: Dako bashkëpunoi me grupet kriminale për blerjen e votave