OKB

  • Braktisja e shkollës, problemi me “efekt të ngadaltë” por me pasoja të rënda për vendin
  • Në kërkim të ekuilibrave, mes nevojës për siguri dhe rrezikut të shkeljeve së të drejtave të njeriut
  • Ministri Ahmetaj ndryshon qëndrim për pasojat e tërmetit në rritjen ekonomike
  • Ruçi: Numri i aksidenteve me pasojë vdekjen shënoi ulje në raport me vitin 2018
  • Kryebashkiaku Veliaj solli nga Viena “trofeun” që nuk ekziston