Lleshaj

  • Sandër Lleshaj: Numri i vrasjeve dhe plagosjeve është në rënie
  • Lleshaj: Në 2019 Italia kapi vetëm 1,448 kg kanabis me prejardhje nga Shqipëria
  • Lleshaj: Brenda qershorit duhet të përmbyllet “përpjekja” kundër kultivimit të kanabisit
  • A duhen kryer aksionet e IKMT në kulmin e sezonit turistik?
  • Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit refuzon të përgjigjet për prishjet e objekteve në bregdetin e Velipojës
  • Lleshaj “përgënjeshtron” Kryeministrin për praninë e forcave RENEA në territorin e Teatrit Kombëtar
  • Disa politikanë “harruan” masat kundër Covid-19, e vërtetojnë e rrjetet e tyre sociale
  • Lleshaj: Nuk ka shans që të ketë kultivim kanabisi, është çështje e mbyllur
  • A është rendi dhe siguria në Shqipëri “në ditët më të mira” siç ministri i Brendshëm deklaron?