kosove

  • Mbarëvajtja e dialogut Kosovë – Serbi, jo “në kurriz” të Kosovës
  • Marrëveshjet Shqipëri-Kosovë; sa prej tyre janë zbatuar
  • A mund të mbijetojë turizmi vetëm me tregun e brendshëm dhe të rajonit?
  • Në Ballkan ka ankesa për numrin e ulët të testimeve për COVID-19  
  • Rama: Policia e Shtetit është shumë herë më e mirëpaguar se ç’ishte dje
  • Tregtia me Kosovën, sa “vllazën” jemi kur shesim dhe blejmë