Edi Rama

  • Rama: Rruga turistike e Thethit përfundon në korrik 2020
  • Rama: Brenda qershorit do të shpallim planin kombëtar të rimëkëmbjes
  • Rama: Brenda muajit qershor do asfaltohen 10 kilometrat e parë të segmentit 3 në rrugën e Arbrit
  • Përditësimi i shifrave të Tatimeve kalon nga Facebook-u i kryeministrit Rama
  • Tuneli i Llogarasë, vepra e cila premtua disa herë, por që vijon të mbetet ende projekt
  • Thumanë, në vend të kantiereve, grumbuj inertesh
  • Kantierët e ndërtimit me ‘dy fytyra’ gjatë dhe pas inspektimit nga Rama
  • Rama: Nuk ka 15 kushte për të shkuar drejt Konferencës së Parë Ndërqeveritare
  • 7 premtimet për By Passin e Fierit, përurimi 5 vjet me vonesë