Edi Rama

  • “Radha e drejtësisë për të vepruar për ‘sagën’ e naftëtarëve të Ballshit”
  • A u dyfishua numri i psikologëve dhe punonjësve socialë në shkolla?
  • Zaroshka e “100 Fshatrave”, e dënuar nga mungesa e investimeve dhe turistëve
  • Rama premtoi përmirësimin e klimës së biznesit, raportet vijojnë të tregojnë të kundërtën
  • Largimi i të rinjve vë në pikëpyetje 500 milionë lekët e shpenzuara për Planin Kombëtar të Veprimit për Rininë
  • Borxhet, pandemia apo rindërtimi
  • Respiratorët dhe shifrat që nuk përputhen me deklarimet
  • Rama: Legalizimi i kanabisit mjekësor miratohet brenda këtij sesioni Parlamentar
  • Miratimi i amnistisë fiskale brenda këtij sesioni parlamentar, premtimi i “pambajtur” i Kryeministrit