Gjurmo Paranë

Fondi i Rindërtimit
Kërko databazën
Përfituesit
Kërko databazën
Objektet Arsimore
Kërko databazën
Pallatet për shembje
Kërko databazën


Databaza është realizuar si pjesë e projektit "Gjurmo Paranë - e rimëkëmbjes nga tërmeti në Shqipëri" mbështetur financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autorit dhe nuk përfaqesojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.