• Shifrat e aksidenteve përballë zotimit të qeverisë për “Vitin e Sigurisë Rrugore”
  • Lleshaj: Gjysma e gjykatësve dhe prokurorëve nuk e kalojnë “Vetting-un”
  • Incineratori i Fierit, mes tejkalimit të afateve dhe “gllabërimit” të parave publike
  • Denaj: Vendimi për rritjen e pagave për mjekët dhe infermierët miratohet brenda muajit shtator
  • A u realizua nisma “anti-KÇK” në drejtësi?
  • “Radha e drejtësisë për të vepruar për ‘sagën’ e naftëtarëve të Ballshit”
  • “Egnatia”, modeli i rrugës së lënë “rrugëve”
  • Gjashtë muaj pandemi, shumë pikëpyetje dhe refuzim ligji nga “shëndetësia”
  • Fushata e vaksinimit për gripin e stinës nuk nisi më herët, ende pritet mbërritja e vaksinave