• Veliaj: Brenda verës detajohet projekti, negociohet kredia dhe në shtator nis ndërtimi i Teatrit Kombëtar
  • A përfundoi procesi i rindërtimit dhe dëmshpërblimeve për tërmetin e 21 shtatorit në Tiranë?
  • “Fshesa” brenda administratës publike si kosto për taksapaguesit shqiptarë
  • Sandër Lleshaj: Numri i vrasjeve dhe plagosjeve është në rënie
  • Ahmetaj: Në mes të shtatorit banesa e Sefer Gashit do jetë gati
  • Rindërtimi i shtëpive në Maminas, ankesa për reduktim të sipërfaqes së banimit
  • Shtohen premtimet e pambajtura për naftëtarët e Ballshit
  • Zaroshka e “100 Fshatrave”, e dënuar nga mungesa e investimeve dhe turistëve
  • Manastirliu: Do dyfishojmë numrin e testimeve për Covid-19 duke filluar nga shtatori