• Menaxhim përmes djegies, “tema e dhimbshme” e mbetjeve në Pustec
  • Mbi 5 mijë banorë në Pustec në “kërkim” të një farmacie dhe qendre shëndetësore funksionale
  • A po e “zëvendëson” Komisioni i Venecias, Gjykatën Kushtetuese?
  • Gjykata Kushtetuese si pengesë e integrimit në Bashkimin Europian
  • A po i shtrin efektet pandemia edhe tek ndërtimi i rrugëve?
  • Bashkia Elbasan, parkim publik me pagesë në kohë pandemie
  • Pasojat që solli devijimi i trafikut te sheshi “Shqiponja” në Tiranë
  • Viti zgjedhor 2021 “fryn” administratën, rrudh buxhetin nga detyrimet e prapambetura
  • Ndotje me koncesion 30-vjeçar për banorët e Vidhasit dhe Balldrenit në Elbasan