• “Mbajtja e maskave”, as autoritetet dhe institucionet ndërkombëtare të shëndetit s’janë në një mendje
  • Mite në pandeminë “Covid-19”, nuk ka “teknika” që shërojnë koronavirusin
  • Rama: Plani për rindërtimin as nuk shtyhet e as nuk ndryshon…
  • A pati solidaritet evropian dhe jo vetëm, në “luftën” e deritanishme ndaj pandemisë Covid-19?
  • Rama: Brenda 24 orëve, plan konkret për mënyrën se si do trajtohen kërkesat për të hyrë në vend
  • Shqipëria, ka numrin më të lartë të vdekjeve në raport me të prekurit nga “Covid-19” në rajon
  • SPAK “rrëzon” legjitimitetin e Aktit Normativ “Anti-KÇK”
  • Lleshaj: “Antimafie” u injorua nga Sistemi i Drejtësisë, pasuria e krimit nuk u prek
  • Biznesi i vogël, i mesëm dhe fasonët: Paketa e Ndihmës Financiare për “Covid-19” nuk mjafton