• Shqipëria, vendi me numrin më të ulët të mjekëve dhe infermierëve në rajon
  • Shqipëria me numrin më të lartë të të shëruarve, por me më pak teste në rajon
  • Çfarë masash morën burgjet pas shpërthimit të pandemisë “Covid-19”?