• Sa po funksionon mësimi “online” në fakultete?
  • Ku “çalon” respektimi i të drejtave të emigrantëve, refugjatëve dhe azilkërkuesve në Shqipëri?
  • Ndryshimet në Kodin Penal, a po abuzohet me “gjendjen e fatkeqësisë”?
  • A u rritën eksportet e produkteve bujqësore gjatë muajit mars?
  • “Covid-19” s’kursen askënd, 35% e shqiptarëve “mbijetojnë” nën minimumin jetik
  • Rama: Brenda 24 orëve, propozim për shpërblim punëtorëve informalë që denoncojnë punëdhënësin
  • Kryeministri Rama “thyen” për herën e dytë premtimin për publikimin e planit konkret të riatdhesimit
  • Sistemi i “brishtë” shëndetësor shqiptar përballë pandemisë “Covid-19”
  • Organizmat ndërkombëtarë, kërkesë Shqipërisë: Rrisni investimet në shëndetësi