• Covid-19 shton riskun e rritjes së kultivimit të kanabisit në Shqipëri
  • Tiranë, ligjërimi i kanabisit mjekësor dhe informaliteti i ekonomisë shqiptare
  • Mbyllja e gjykatave si pasojë e “Covid-19” shton rrezikun për “drejtësi të munguar”
  • Subashi, në dy mandate të njëjtat premtime të pambajtura
  • Të pavërtetat e kryeministrit Rama në komunikimin për vijimin e “Fazës II” të hapjes si pasojë e “Covid-19”
  • Legjitimimi i kriptomonedhave dhe rreziku i pastrimit të parave
  • Pastrimi i parave, “shtigu” i korrupsionit që nuk po mbyllet
  • Covid-19, zero transparencë nga “burgjet”
  • Çmimet u rritën në mënyrë abuzive, pavarësisht Aktit Normativ